top of page
20180616_161730(0)_edited.jpg

HEI,
VELKOMMEN HIT!

Jeg redefinerer foretaket mitt! Foreløpig betyr det at jeg lukker døren til mitt fysiske kontor og kutter i tjenestetilbudet, herunder samtaleterapi. Det sagt så elsker jeg å støtte andre i sin prosess, så jeg ønsker ikke å lukke døren for absolutt alt. Les mer under om mine foreløpige tanker om fremtidig tilbud  

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Instagram

Jeg heter Agneta og jeg er Gestalt psykoterapeut MNGF og Coach. Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (en akkreditert og NOKUT-godkjent høyskole). Utover dette (og mye annet) har jeg blant annet 17 års erfaring fra primært luftoperativ virksomhet i Forsvaret og den siste tiden har jeg vært så heldig å få jobbe med arbeidsinkludering. Som karriereveileder og jobbkonsulent jobber jeg med individuelt tilrettelagt oppfølging for å støtte andre til å komme i eller beholde, lønnet arbeid. 

Jeg motiveres av å støtte andre i sine prosesser og bidra til at andre oppdager sine iboende ressurser som det ikke er så lett å få øye på alene.

Å møte mennesker med et åpent sinn og åpent hjerte er noe jeg setter høyt og noe jeg etterstreber å gjøre i møte med alle på min vei. Jeg har spesielt to grunnholdninger med meg som støtter meg til å møte verden med den rausheten som jeg mener alle fortjener; Alle er mer enn vi ser og alle gjør så godt vi kan med de mulighetene og begrensingene vi opplever å ha akkurat her og nå.

Pr. 01.09.23 har jeg lukket døren til det fysiske kontoret og tilbyr ikke lenger samtaleterapi. Om du derimot trenger kortvarig støtte/veiledning/rådgivning knyttet til konkrete problemstillinger eller mål som ikke faller inn under paraplyen samtaleterapi så er jeg åpen for å se på mulighetene for samarbeid. Dette kan f.eks være jobbrelaterte situasjoner (intervjutrening, utforming av CV- og jobbsøknad etc.) eller støtte til hverdagsstruktur (arbeid eller privat). 

Utover dette er jeg også kursleder i VIVAT sitt kurs "Førstehjelp ved Selvmordsfare" og holder kurs på forespørsel. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om du ønsker å lufte et mulig samarbeid.

- Agneta

bottom of page